Friday 23 May 2014

Haastattelussa poliittinen vanki Edgar Steele * Interview of Edgar Steele by Jake Laskey (Finnish)

Haastattelussa poliittinen vanki Edgar Steele * 
(OSA)                                                                                      on 20 huhtikuu 2014 
mukaan poliittinen vanki, Jake Laskey ** 
"Haastattelu" on julkaistu Public Interest. Toimia ei pitäisi voida päätellä suoraan tai epäsuorasti. Mielipiteet pysyvät kirjoittajan kokonaan. 
Saamat FoGDL Jr @ Saturnsday 23. Mai 2014: 
JL: Mitä sinä syytetty ja tuomittu?

ES: Murder vuokrattavissa. Vaimoni, he väittävät, oli olla uhri.

JL: Kuinka paljon aikaa sait?

ES: Viisikymmentä vuotta.

JL: Kuinka monta vuotta nyt olet ollut lukittuna?

ES: Neljä vuotta.

JL: Onko sinulla ollut ongelmia sisälle?

ES: Etkö ole varma mitä tarkoitat, kokonaan, jonka ongelmia, mutta minulla on ollut monia. En ole vielä raiskattu pahasti hakattu tai tapettu vaikka.

JL: Onko ketään, ryhmä tai jengi, joka etsii ulos teille?

ES: No, Skinheads kuin itseäsi, ja jäsenet ARM - arjalainen vastarintaliikkeen. Hyviä tyyppejä siellä.

JL: Mitä teet miehittää aikaa?

ES: Lukeminen, nukkuminen ja vihata ...

JL: Oletko h aving ongelmia postisi?

ES: Kyllä, mutta enimmäkseen, että enemmistö, joka katoaa.

JL: Oletko ja vaimosi edelleen yhdessä?

ES: Ehdottomasti! Hän on minun rockia.

JL: Niin vaimosi ei usko hallituksen tarina?

ES: Tietenkin hän ei.

JL: Voiko vaimosi käymään?

ES: Ei, ne eivät salli sitä.

JL: Ketkä olivat tuomarin ja syyttäjän teidän tapauksessa?

ES: Lynn Winmille, Federal käräjätuomari, pohjoiseen Idaho.Syyttäjä - Minulla on henkinen tästä rasvaa narttu -

JL: Kuka on Larry Fairfax ja miten tapasit hänet?

ES: My syyttäjä. Aikaisemmin meidän yleismies yli kymmenen vuotta. Kutsui häntä hänen näyttömainos paikallisen kertakäyttöyhteiskunnassa paperia.

JL: Fairfax istutettu todellinen pommi vaimosi auton, mutta oli yllään lanka. Informantit saavat valmistaa ja istuttaa todellisia pommeja?

ES: Ilmeisesti. Kuinka muuten he pin pommi minua kun kaikki?

JL: Oikeudenkäynnissä et eivät saaneet oman puolustuksen tuoda Audiologia asiantuntijoita. Jos tämä on sallittua, mikä on paljastunut ja olisi kokeiluversio ovat menneet eri tavalla?

ES: Molemmat asiantuntijat ovat todistaneet yli 350 poikkeavuuksia kaksi tallenteet osoittaa muokkauksia, liitokset, poistot, jne. Eräs asiantuntija olisi todistanut, että se ei ollut edes minun ääntäni, mutta toisen "morphed" kuulostaa minun. Eri tuomiosta? Tietenkin.

JL: Onko sinulla vielä muutoksenhausta tai uudelleenkäsittelyä tulossa?

ES: Olin ruuvattu minun vetoomuselimen lakimies, jopa pahempi kuin minun Trial lakimies. Minulla on vain yksi valitus nyt saatavilla.

JL: Voit edustettuina Aryan Nation Pastori Richard Butler siviili oikeudenkäynti vastaan Etelä Poverty Law Centre. Menossa vastaan ​​Morris Dees, mitä sinä ajattelet hänestä, millainen ihminen hän on?

ES: Dees on scumbag, huijata ja valehtelija.Yksittäinen epäeettistä asianajaja, jota vastaan ​​olen koskaan kokeillut tapaus.

JL: Olit myös ystäviä tohtori William Pearce, jonka organisaatio, National Alliance, oli suurin valkoinen nationalistinen järjestö U $. Mitä mieltä olet NA nyt nähdä, mitä se on tullut, ja se järkyttää sinua?

ES: Se on tragedia ensimmäinen tilaus. Kyllä, erittäin paljon niin, varsinkin kun olen sijoittanut niin paljon vaivaa yrittää suostutella Erich Gliebe (?) Ym. kuinka pelastaa se, varsinkin Pearce kirjastossa.

JL: ja NA ovat nyt melko paljon ei-yhteisöihin.Movement on ongelma järjestöt ovat täällä tänään ja mennyt huomenna. Mitä on tehtävä ja valkoisten nationalistien organisaatio jäämään ja menestyä?

ES: Ole tarpeeksi hyvin organisoitu hengissä menetys karismaattinen perustaja. Se on tehtävä perustaja tämän varmistamiseksi. Se on perustaja ego, joka estää sitä. Lisäksi meillä on miettimään, mitä me uskomme ja miksi.

JL: mieltäsi, joka rotuun filosofit pitäisi liikkeemme katseensa ja miksi?

ES: Rotujen? Se on merkityksetön - se selvitä itsestään vain on aina ennenkin. Pidän ryhmä-yhteisö ajattelua niin paljon, kuten Yockey ... Kristus, Buddha ja Lao Tzu. [He] puhuivat totuudenmukaisesti meille menneiden aikakausien, mutta kun siellä on paljon ääniä tänään paloja vastaus, ei ole ainuttakaan suurta äänensä puhuvan ulos.

JL: Kirjoitit Puolustava rasismin kattaa rotuun geneettisiä eroja, IQ, New World Order salaliitto, tulossa taloudellinen romahdus, ja antoi visio New America muiden osien kanssa U $ on leikata paloiksi etno-valtioiden muille. Teos on selkeä kutsu Valkoinen Separatismi, ja et puolestapuhuja väkivaltaisen vallankumouksen (sivu 377). Luuletko, että on mahdollisuus muuttaa Amerikkaan laillisin keinoin vielä?

ES: Vain jos odotamme muiden kansojen sitä tyrkyttää Amerikassa, jossa he tekevät ajan täyttyessä tarvittaessa tai jos odotamme tulevan romahduksen. Ei ole mitään mahdollisuutta muuttaa Amerikkaan muuten, ei varmasti "laillisesti".

JL: Oletko vaihtanut näkemyksiä nyt kohti väkivaltaisen vallankumouksen?

ES: Ei tietenkään. se on vastoin lakia puolustaa väkivaltaisen vallankumouksen, kun kaikki.

JL: Oletteko puolestapuhuja meidän Homeland syntymässä Pacific North-West?
ES nro Tai vain osittain, ainakin. Kun aika tulee, tarvitsemme paljon enemmän elintilaa;suurin osa mitä tänään kutsumme Amerikassa, itse asiassa ".

JATKUU (ks. toinen osa) 
* Voit ottaa yhteyttä Edgar pls kirjoita osoitteeseen: 
Edgar Steele # 14226-023 
U S P Victorville 
P O Box 3900 
Adelanto CA 92301 
U S 

** ottaa yhteyttä Jake pls kirjoittaa: 
Jake Laskey # 68777-065 
U S P Victorville 
P O VBox 3900 
Adelanto CA 92301 
U S

No comments:

Post a Comment