Saturday 7 June 2014

VIDAROLF, A.O.R. Puhuu Vinnish tai American? VIDAROLF, A.O.R. Speaks (Finnish)

VIDAROLF, A.O.R. Puhuu
Vinnish tai American?
31 Mai 2014
"Pohjois-Amerikassa kysymys puute kansallisen identiteetin ...
tulee realistisempi kuin sekä Kanadan ja Yhdysvaltojen identiteettien yhä heterogeeninen, multi rotuun, monikossa ja dekadentti. Trueist muoto kansalaisuus on orgaanista, rotuun ja kulttuuriin (joka on folkish). Se ei ole poliittinen, valtiollisten tai taka tilaan.

Kansakunta on ihmiset ensin, tila toisella. Amerikassa, olemme harhaan ajatella maamme kuin Yhdysvalloissa, mutta itse asiassa tämä on hallituksen samalla tavalla kuin Yhdistyneen kuningaskunnan ja BRD, katso valtioita, ei kansallista identiteettiä. Amerikan homogeeninen laajentaminen Eurooppaan on kuollut. Sen kuori syntyy Vinland.

Kuten Amerikassa edustaa nykyään tahansa rodun, folk, uskonto, seksuaalinen suuntautuminen ja turmeltuneisuuteen, minä tahdon uuden identiteetin, ainakin kulttuurinen taso. Olen juuttunut Yhdysvaltain kansalaisuutta, kirous niin paljon kuin siunaus, mutta kulttuurisesti, minun Yhdysvaltain kansalainen on haltuun.

Amerikassa, tuote valaistumisen Euroopassa ja Deismi on nyt myös vankeudessa miljoonia kristittyjä, jotka ilmoittavat, että Amerikka on kristitty kansakunta. Jos niin, olen ehdottomasti Vinlander eikä enää amerikkalainen. Jos homoseksuaali on amerikkalainen, minun täytyy olla Vinnish. Jos rodunsekoitusta on amerikkalainen normi, olen Vinlander. Jos ateismi nähdään totuus, olen Vinnish. USA tappoi Amerikan ja mitä on jäljellä on epäorgaaninen ja epäorgaanisen asia ei voi tukahduttaa orgaanista.

Kuten Odinists, olemme ke Volk Vinland meidän oman kulttuurin, uskonnon, sanasto, filosofia, maailmankuva, psykologia ja Neljätoista Word tehtävän.

Sillä ei ole väliä, että meillä ei ole valtion-tai hallitusten omaa. Saksa oli kansakunnan tuhansia vuosia ennen kuin se sai valtion. Useat "intiaani" heimojen Pohjois-Amerikassa pidetään kansojen ja Amish on ollut osittain itsenäinen ihmiset huppu vuosisatoja.

Vinland olemassa ja olemme voittamassa. Ehdotan sininen, valkoinen, vihreä tricolour lippu luoteesta romaaneja kuin meidän uusi lippu, symboli taivas, Volk ja maa. Alfheim, Asgaard ja Vanaheim.
"Käyttää uskonnollinen termi, mutta ei välttämättä uskonnosta, myytti on eskatologisen rooli, sillä se viittaa viimeisinä päivinä, on" lopullinen ja viimeinen asioita ", että tuo tulee katastrofaalinen törmäys voimien välillä hyvän ja pahan. Tämä tekee siitä uskon asia - uskon, että vaikka kuinka synkkä tai pettymyksen hetkellä voi olla, niiden syy ja lajinsa on pakko voittaa ".
P27 Michael O'Meara "Kohti White tasavallalle."

No comments:

Post a Comment