Saturday 21 June 2014

Symbiosis by Vidarolf A O R (Finnish)

Symbioosi: Keskinäinen riippuvuus ei INDEPENDENCE
by Vidarolf A.O.R.,

Riippumattomuus on virheellinen arvo, joka kansamme West omaksua niiden vastuullamme. Sanon se on harhaluulo, koska itsenäisyys on sen arvo, sen tarkoitus, ja se on osa sekä luonnon ja yliluonnollisen kasvusykliä. On tarkoituksenmukaista, keino toisistaan ​​riippuvaisia ​​loppuun. Silti, kuten pää, osalta meidän Arian folkish kamppailut, se on enemmän uhka kuin folkish tilaisuus, kun keskinäinen riippuvuus on laiminlyöty. In-taistelut ja eripuraisuutta ovat usein sen tuloksia.

Velvollisuutemme Vinlanders on keskinäinen riippuvuus, ei itsenäisyyttä, paitsi rajoitettu tarkoituksenmukaista mielessä. Syklinen rakenne uskontomme, mytologia, teologian, kosmologian, kosmogonian, metafysiikka, luonto ja jopa ihmisluonto on keskinäinen riippuvuus sen oman maalin ja prosesseja.

Rotumme kärsii takia yli riippumattomuuden ja hyper-yksilöllisyys, itsekkyys, jokainen itse, suurempi vastustuskyky viranomaiselle ja perinne, epäluottamus luottamuksen ja organisoinnin puute, yhteistyö ja liikearvon.

Vuonna vankilaympäristö henkilökohtainen anti sosiaalista riippumattomuutta ilmaistaan ​​virheellinen tavalla, kuin on "yksin" latin termi, joka tarkoittaa yksin. Näemme sen meidän uskonto lukemattomia yksilöitä ja riippumaton suvut, jotka ovat koskaan valtion Evanescence ja purkaminen.

Keskinäinen riippuvuus, synergia ja symbioosi on totta tavoitteena terveellistä folkish elämää. Näemme sen henkilöt elinkaaren kuin hän kasvaa, kypsyy, naimisiin, rodut, ja lopulta tavoittaa yhteisöön. Liiketoiminnassa menestyvä yritys, yrittäjä tai multi miljonääri päättyy aina uransa hyväntekeväisyyttä. Islanti olisi koskaan selvinnyt ilman kauppaa muualla Euroopassa. Vuonna Odinic kosmogonian, meidän jumalia tehnyt monia maailmoja vuorovaikutuksessa.

Meidän teologia on toisistaan ​​riippuvaisia ​​totuus jumalia, Puolijumalat, tontut ja miehiä. Kuten paranee haluavat. Odinic Rite on esimerkillisesti keskinäinen riippuvuus ja se näkyy meidän liturgia:
"Voi niitä, jotka näyttävät olevan totta, voi ne, jotka seuraavat uskollisia, niin että me voidaan sitoa ympyrän yhtenäisyyden ja kunnia."
 HTG, HTF, HTR.

No comments:

Post a Comment